Web dizajn

Web stranice su danas vrlo važna stavka u ukupnom identitetu tvrtke i to bez obzira na tip vaše poslovne orjentacije. Nema granica! Trendovi pokazuju da je svakim danom sve veći broj ljudi koji će u potrazi za proizvodom ili uslugom najprije posegnuti za Internetom.

Prepoznavanje vaših poslovnih ideja kroz konzultacije koje prethode izgradnji web stranica naš je prvi korak na putu ka izgradnji kvalitetnog i unikatnog web dizajna kojim ćete se predstaviti na Internetu. Osim izrade osnovnih web stranica postoji i veliki broj dodatnih rješenja koja vam možemo ponuditi, a koja vam mogu pomoći u ostvarivanju konkurentnosti i prepoznatljivosti te boljem kotiranju na tražilicama tipa Google, Yahoo, Bing i sl.

Dodatna rješenja su predstavljena u tekstu ispod, a više o konkuriranju na tražilicama pročitajte na stranici SEO optimizacija.

Popis usluga

  • Web dizajn
  • Web programiranje
  • CSS integracija
  • Full Flash riješenja
  • SEO & Web optimizacija
  • CMS riješenja (WordPress)
  • Logo dizajn

Dodatna rješenja

Web programiranje
Web programiranje omogućuje izgradnju dinamičkih web stranica putem kojih vam je omogućeno samostalno ažuriranje sadržaja na vašim stranicama kao što su: slike, novosti, ankete, cijene proizvoda...

CSS integracija
CSS je ključna riječ kad je u pitanju izgled vaših stranica. Integracijom CSS-a vaše će stranice zablistati u punom sjaju.

Full Flash stranice
Danas se na Internetu sve češće mogu naći stranice napravljene u potpunosti u Flash-u. Takave stranice su uglavnom predviđene za tvrtke ili osobe koje žele veći naglasak na vizualnom aspektu.

Smještaj web stranica
i registraciju domene Vam osiguravamo kod najpovoljnijeg pružatelja hosting usluge, a to smo mi :-)

CMS rješenja

Web dizajn - CMS riješenja

Samostalno ažuriranje sadržaja na vašim stranicama danas je sve češća potreba uvjetovana sve bržim kretanjima kako na svjetskim, tako i na lokalnim tržištima.

Ukoliko se prepoznajete u ovome tada je CMS sajt pravo riješenje za vas. CMS sajt vam omogućuje samostalnu izmjenu svih sadržaja na vašim stranicama i to bez naše pomoći, bez dodatnih programa i sa samo osnovnim znanjem o računalima.

Naše CMS sajtove temeljimo na WordPress-u, najjačem danas dostupnom CMS enginu.

Logo dizajn

Logo dizajn

Stvaranje vizualnog identiteta vaše tvrtke prvi je korak u ostvarivanju vaše prepoznatljivosti na tržištu.

NewArt studio vam uz osnovnu izradu logotipa može ponuditi i izradu kompletnog vizualnog rješenja za vašu tvrtku.

Cijena izrade logotipa već od 500 kn!