New Art Studio

Dobrodošli na naše Internet stranice. New Art Studio je tvrtka koja postoji u obliku obrta za računalne usluge od 2011. godine i registrirana je za računalno programiranje što uključuje upotrebu web tehnologija svih vrsta. Stalnim praćenjem najnovijih trendova koje diktiraju tehnološki napredak, ali i tržište, klijentu uvijek isporučujemo najoptimalnije rješenje za njegove potrebe. Web dizajn je samo jedna od naših specijalnosti uz koju Vam možemo ponuditi uz lepezu drugih usluga koje idu pod ruku sa izradom web stranica, a to su: optimizacija za tražilice (SEO optimizacija) održavanje (primjerice redovite izrade sigurnosnih kopija) i podrška te na kraju hosting usluga za smještaj Vaših web stranica. Korištenjem tehnologija Internet marketinga nikad nije bilo jednostavnije unaprijediti svoje poslovanje i otvorite si put prema najvećem tržištu današnjice – Internetu.

Tko smo mi?

New Art Studio je naziv za tim ljudi koji svojim znanjem zatvaraju kompletan krug u poznavanju Internetskih tehnologija. Ovim poslom se bavimo još od 2002. godine, a 2011. godine smo odlučili nastupiti kao jedinstvena tvrtka pod nazivom New Art Studio. Kroz to vrijeme smo uspješno, na zadovoljstvo klijenata, završili mnoštvo projekata. Konstantnom edukacijom nastojimo držati korak sa najnovijim web tehnologijama i standardima kako bi naš završni proizvod, nakon isporuke, mogao udovoljiti zahtjevnim tržišnim uvjetima i kao vizualno rješenje se istaknuti između mnoštva konkurentnig sajtova. Zadnje, ali ne i najmanje važno je da smo osim znanjem konkurentni i cijenom. Ukoliko tražite kvalitetan, a istovremeno povoljan web dizajn, na pravom ste mjestu. Obratite nam se sa povjerenjem.

Za početak...

Pratite nas kroz naše web stranice gdje ćemo Vas upoznati sa značenjem nekih od najosnovnijih pojmovima koji su postali sinonimi za uspješan web dizajn te vam pokazati kako ti isti pojmovi, kao tehnologije, u sebi drže ključ vašeg uspješnog poslovanja na Internetu. Pridružite nam se na sljedećoj stranici saznajte više…
New Art Studio

Kontaktirajte nas sa povjerenjem