Izrada web stranica

Izrada web stranica nije samo tehnički već i kreativni proces iz kojeg proizlazi „živi“ i dinamični sustav koji mora biti u skladu sa vašom poslovnom vizijom i „disati“ skupa sa njom. Kvalitetna i profesionalna web stranica ključni je korak do uspjeha svake ozbiljne tvrtke.

Kako bi konačni proizvod čim više približili Vašim potrebama naši dizajneri rade direktno sa Vama kako bi što bolje shvatili Vašu viziju i osmislili web dizajn koji će podržati Vaše nastojanje na putu prema cilju.

Nakon faze dogovora naši iskusni programeri izrađuju web stranice koje su u potpunosti prilagođene svim Vašim potrebama. Pri tome, Vi kao klijent, ne morate voditi brigu oko tehničkih pitanja jer su sve naše web stranice bazirane na najnovijim web tehnologijama i prilagođene svim modernim preglednicima kao što su (Chrome, Safari, Firefox, Edge i Opera) kao i svim vrstama ekrana (desktop, tablet, mobitel).

Nakon objave, sadržaj web stranica možete mijenjati sami (takozvani CMS sajt) ili taj posao prepustiti nama koji ćemo to obaviti brzo i sigurno.

Web stranice su danas postale vrlo učinkovit i jeftin marketinški alat. Sve naše web stranice radimo prema SEO principima i brinemo se da tražilice (Google, Bing i sl.) pronađu sve linkove. Koristeći različite strategije dovodimo promet na Vaše stranice što u konačnici dovodi do veće realizacije u prodaji Vaših proizvoda i usluga.

Na kraju, kao dodatnu sigurnost, nudimo uslugu održavanja web stranica i stručnu podršku.

Izrada web stranica

Zatražite neobaveznu ponudu

Vjerujemo da želite provjeriti koja je najbolja ponuda za Vas? Mi smatramo da je to upravo naša ponuda.
Pošaljite nam vaš cijenjeni upit, odgovorit ćemo Vam odmah!

Ili nas nazovite: 091 6163 933

p

Sve usluge na jednom mjestu

Izrada web stranica samo je jedan korak u procesu nastajanja web stranice. Cijeli proces započinje dizajniranjem originalnog rješenja uz uvažavanje Vaših želja i potreba. Nakon što na temelju dobivenih informacija napravimo gotovo rješenje slijedi optimizacija sadržaja, zakup hosting usluge, administracija domene, objava web stranica, internetski marketing i na kraju održavanje. New Art Studio Vam po sistemu „ključ u ruke“ nudi sve ove usluge na jednom mjestu.
p

Zašto odabrati nas?

  • Preko 15 godina iskustva u izradi web stranica
  • Širok raspon klijenata različitih poslovnih potreba
  • Slušamo i uvažavamo Vaše želje i potrebe
  • Sve projekte počinjemo i dovršavamo u najkraćem roku
  • Usluge obavljamo i profesionalno i precizno
  • Sve web usluge na jednom mjestu (savjetovanje, dizajn, programiranje, optimizacija, hosting, održavanje i podrška)
  • Povoljne cijene svih web usluga

Kontaktirajte nas sa povjerenjem