SEO optimizacija

SEO optimizacija je vrlo važan segment koji garantira uspješnost Vaših stranica na Internetu. New Art Studio Vam, uključeno u cijenu web dizajn usluge, nudi on-page SEO optimizaciju za pet najčešće korištenih Internet tražilica (Google. Bing, Yahoo!, Ask i Aol).

Cilj SEO optimizacije Vaših stranica je približiti web stranicu prvoj poziciji ili čak dosegnuti prvu poziciju za Vaše usluge ili proizvode. Kad  korisnici pretražuju Internet, očekivanje je da se Vaša stranica pojavi na prvom mjestu za one proizvode ili usluge za koje ste radili optimizaciju. Da bi optimizacija dala što bolje rezultate radimo takozvane kampanje kroz koje pomažemo tražilicama da prepoznaju vašu ponudu kao najoptimalniju. SEO proces uključuje slijedeće: istraživanje ključnih pojmova ili pojedinačnih riječi, stvaranje prilagođenog sadržaja i izradu linkova odnosno stvaranje veza.

Ukoliko želite garantiranu poziciju na tražilicama tada SEO optimizacija postaje vrlo zahtjevan posao koji prepuštamo našim partnerima na http://prvomjesto.com

Ukoliko želite znati više o SEO optimizaciji i kako je napraviti sami, pročitajte tekst koji vam donosimo na našem blogu: Upute za SEO

SEO optimizacija
p

Što je SEO?

SEO, skraćeno od Search Engine Optimization je postupak koji vašim stranicama omogućava bolju poziciju na tražilicama. Sadržaj Vaših stranica, osim što treba biti čitlji i razumljiv ljudima, također mora biti razumljiv i Internetskim tražilicama tipa Google, Yahoo, Bing i sl.

Vaša konkurentnost na Internetu ovisi o tražilicama i ako te iste tražilice prepoznaju vaš sajt kao jedno kvalitetno i dobro organizirano štivo, budite sigurani da ćete kroz neko vrijeme dobiti jako dobru, ako ne i prvu poziciju.

p

Čemu služi SEO?

Svaki mjesec u svijetu se dogodi više od 15 milijardi pretraživanja pomoću tražilica. Ovdje nisu uključena pretraživanja na velikim nacionalnim stranicama i portalima. Nameće se pitanje kako što bolje iskoristiti ovu situaciju i u njoj pronaći vlastitu poslovnu priliku.

Postizanje visoke pozicije na tražilicama odgovor je koji tražite, a za to vam treba optimizacija Vaših stranica (SEO). Međutim, za postizanje rezultata potrebno je znanje i vrijeme. Ako optimizacija nije napravljena kako treba Vaši potencijalni klijenti obratiti će se onome tko je na tražilicima iznad Vas.

Kontaktirajte nas sa povjerenjem